Tilavuokrat

Tilojen vuokraaminen

Selin monitoimitalo soveltuu erinomaisesti perhejuhlien ja kokousten pitopaikaksi. Keittiö on hyvin varustettu myös tarjoilu- ja ruokailuastiastoilla. Kokousten ja kurssien käyttöön on tarjolla välineistöä, esim. videotykki ja valkokangas.

Hinnat

  • Erilaiset kokoukset ja koulutus- yms tilaisuudet arkipäivinä, kesto yli 3tuntia, sisältäen astiat ja keittiön käytön  50e
  • Järjestö- ym. iltakokoukset minimiveloitus 30e, sisältäen astiat ja keittiön käytön
  • Kausivuokra kerho- ym. tilaisuuksista 15e/kerta
  • Juhlat viikonloppuna valmisteluaikoineen ja astioineen alkaen 195€, sisältäen astiat ja keittiö käytön
  • Juhlat viikonloppuna la tai su klo 8-22       150€ , astiat ja keittiön käyttö sisältyy hintaan
  • Lastenjuhlat, iltapäivä 30e
  • Saunaosasto ryhmille, max 10 henkilöä  50e / 3 tuntia
  • Perhesauna 20e / 2 tunti

Meiltä voit tilata myös tilojen ( iso ja pieni sali) siivouksen juhlien jälkeen hintaan 150€, keittiön siivous ja astioiden pesu  150€.

Pöytäliinojen vuokraus, 10-15kpl      100€

Ehdot ja lisätietoja 2023

Tilojen varaajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt.

Vuokrat laskutetaan jälkikäteen  Mikäli tilaisuus perutaan 7 vuorokautta ( tai vähemmän) ennen varattua aikaa, laskutamme tilavuokrasta 50%. 

Lapsille löytyy vaipanvaihtoalusta, potta, 3 syöttötuolia, leikkikaluja sisältä ja ulkona piha-alueella runsaasti aktiviteetteja. Vanhemmat/huoltajat ovat vastuussa lapsista Monitoimitalon alueella. Älä jätä lapsia ilman valvontaa.

VKL juhlien (astioineen 195€ tai 1päivä 150€) / lastenjuhlien tilavuokraan sisältyy pieni-ja isosali, eteinen ja keittiö,  keittiön koneiden käyttö ( jääkaapit, astianpesukone, kahvinkeittimet yms), sekä tavallisten tarjoiluastioiden/ kattiloiden/ tarvikkeiden käyttö. 

VKL juhlien ja lastenjuhlien tilavuokra sisältää oikeuden piha-alueeseen : hiekkapiha ja lasten leikkialueet. Vajakatoksen ja aitan käytöstä sovitaan erikseen.

Tilavuokra  ei sisällä siivousta vuokranantajan toimesta. Asiakas järjestää kalusteet alkuperäisille paikoilleen ja siivoaa tilan sellaiseen kuntoon, kuin se oli luovutettaessa. Asiakas toimittaa itse juhlissa syntyneet jätteet sekä tyhjät pullot ja tölkit pois juhlapaikalta. Asiakas tiskaa syntyneet tiskit ja järjestää käytetyt asiat paikoilleen. Roskat viedään pois. Lattiat imuroidaan ja pyyhitään kostealla. WC-tilat siivotaan, pöntöt pestään.

Ellei siivousta/ tiskausta ole suoritettu, veloitamme vuokrien lisäksi 150€.

Tilojen varaaja vastaa kiinteistönomistajan omaisuudelle aiheutuvista vahingoista sekä niiden korjaamisesta aiheutuvista kustannuksista.

Sisätiloissa tupakointi ei ole sallittu. Pihalla on erillinen paikka tupakoitsijoille, jossa tupakointi on sallittu.

Kysy tarkempia tietoja ja tee varaus. Meillä on runsaasti  astioita vuokrattavaksi.

kylayhdistys.selki@gmail.com

puh. 044 – 040 3320