Näillä sivuilla voit tutustua Selin kylään ja tapahtumiin,
saat tietoa kylän toiminnasta ja voit halutessasi liittyä vaikka kyläyhdistyksen jäseneksi.


Yhteystiedot
Selin kyläyhdistys
Selintie 529
03320 SELKI

p. 044 040 3320
kylayhdistys.selki@gmail.com


Ajankohtaista

Kevään tapahtumia ja uutisia

Kevään edetessä Selissä tapahtumia ja toimintoja riittää. Lähimpänä nyt Seppolan pääsiäisvalkiat 20.4 klo15-18. Seppolassa on lapsille pokaalinmetsästystä, poniratsastusta, Tarun puutarhan kaninpoikasia ihasteltavana, askartelua. Myyntipöydissä käsin tehtyjä linnunruokinta-automaatteja, parivuotiaita kuusentaimia 2e/kpl, herneenversoja, tomaatintaimia, chiliä, valkosipulintaimia. Valurautaiset pannusi huolletaan tulella ja rasvalla jälleen käyttökuntoon 5e/kpl. Kahviossa leivonnaisia ja kahvia. Pihalla Dog`s & Delin burgeriauto ja Kala-kurun savukalat ja muut herkut. Myyntipaikat 10e. Tuotto Seppolan kunnostamiseen ja ylläpitoon.

Selin nuorisoseura ry.n kevätkokous pääsiäisvalkeiden jälkeen, alkaen klo 18. Käsitellään sääntömääräiset ja muut esille tulevat asiat. Tervetuloa

Kevätsiivous Monitoimitalolla ja teiden varsilla. Lauantaina 11.5 klo 10 alkaen. Hanskat ja haravat omasta takaa, monikselta saa jätesäkkejä. Palkkaburgerit saa nimilistan mukaan seuraavana päivänä (äitienpäivä 12.5) Dog`s & Delin autosta moniksen pihalta.

Äitienpäivä 12.5 Dog´s & Delin burgeriauto moniksen pihalla klo 12-15, voit tuoda äidin ulos syömään. Moniksella tarjolla jälkkärikahvit ja kermakakkua.

Puutarhailta Haimoon marttojen kanssa monitoimitalolla torstaina 9.5 klo 17. Taimivaihtoa pihalla, tuo tullessas, vie mennessäs. Kello 18 kahvit ja tietoa ajankohtaisista puutarha-aiheista.

Kesäkahvilan avajaiset ja Avoimet kylät tapahtuma lauantaina 8.6 klo 13-16. Tästä tietoa lähempänä..

Ajankohtaisten arkisto

Sulje valikko