Print this page

Etusivu

Avoimet kylät 10.06.2017

 

Sohvinkulman vanhan tavaran kaupassa on esillä retroa ja antiikkiakin monitoimitalon piharakennuksessa. Nuorisoseurantalo Seppolassa seinät huokuvat historiaa ja remontoijat virittelevät uutta toimintaa. Selkikeskuksen kirpputori on nyt vihtiläisen Pisarayhdistyksen omistuksessa ja selkiläisten hoidossa. Tavaramyynnin ohella sieltä löytää kesäkukkia.

Halauspuumetsä Lepsämäntien varrella tarjoaa aidon luontoelämyksen monimuotoisen metsäluonnon keskellä. Nummiojan metsästysmaja on upeasti kunnostettu vanha asumus, johon kyläläiset harvoin pääsevät kurkistamaan. Hunajana reitin päässä löytyy Nummitarha Oy, jossa pääsee tutustumaan mehiläishoitoon.

Reitin kartan ja kohteiden esittelymonisteen saa monitoimitalolta lähtiessä.

Todellista lähituotettua porsaan lihaa! Selin moinitoimitalolla la 10.6.2017 klo.11.00 alkaen myynnissä Ollikkalan sikatilan tuoretta eettisesti tuotettua porsaan lihaa. Liha on tuotettu kotoisilla viljoilla ja GMO- vapailla rehuilla.  Tuotantomme perustuu eläinten hyvinvoinnin vaalimiseen ja yksilölliseen hoitoon. Stressittömän elämän porsaille takaavat 9 viikon vieroitusaika, tuttu lauma sekä isot olkipihatot jossa tilaa juosta ja tonkia.

Valikoimissa tuoreena mm.
Grillimakkaraa
Nakkeja
Grillikyljyksiä
Kinkkupihvejä
Porsaan jauhelihaa
Maksu käteisellä tai kortilla. Tervetuloa!

Terveisin,

Veera Ollikkala